Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > West Ham – Liverpool (preview)

West Ham – Liverpool (preview)

Ενδέκατη αγωνιστική της Premier League και η Liverpool φιλοξενείται στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου από την West Ham το απόγευμα της Κυριακής στις 18:30 ώρα Ελλάδος.

Οι Reds νίκησαν για δεύτερη φορά την Atletico Madrid για το Uefa Champions League την Τετάρτη, όμως αναδείχθηκαν ισόπαλοι με την Brighton στο Anfield το περασμένο Σάββατο, αν και προηγήθηκαν με 2-0.

Οι απουσίες τους για τον Κυριακάτικο αγώνα του Λονδίνου έχουν αυξηθεί, καθώς ο Bobby Firmino υπέστη μυϊκό τραυματισμό και θα παραμείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα.

Μη διαθέσιμοι με επίσης μυϊκούς τραυματισμούς θα είναι και οι James Milner και Naby Keita, ενώ πρόβλημα στο μάτι αντιμετωπίζει ο Curtis Jones και τραυματισμό στον αστράγαλο ο Joe Gomez.

Την πρώτη του εμφάνιση στο πρωτάθλημα μετά από επτά εβδομάδες αναμένεται να κάνει ο Thiago Alcantara, αν και φαβορί για να ξεκινήσει θεωρείται ο Alex Oxlade-Chamberlain, μετά την εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στην Atletico Madrid.

Στην μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν και οι Jordan Henderson και Fabinho, ενώ στο αριστερό άκρο της άμυνας θα μπορούσε να επιστρέψει ο Andy Robertson.

Η επιθετική τριάδα των Reds θα αποτελείται από τους Jota, Salah και Mane.

Η αντίπαλος των Reds, West Ham βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και πραγματοποιεί μια δεύτερη συνεχόμενη πολύ καλή σεζόν.

Έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Uefa Europa League και πρόθεση της, είναι να παλέψει μέχρι τέλους για μια θέση στην τετράδα της φετινής Premier League.

Την περασμένη Κυριακή επικράτησε εύκολα με 1-4 εκτός έδρας της Aston Villa, ενώ το βράδυ της Πέμπτης αναδείχθηκε ισόπαλη με την Genk, κάνοντας όμως πολλές αλλαγές.

Παίκτες όπως οι Lukasz Fabianski, Tomas Soucek, Pablo Fornals και Jarrod Bowen θα επανέλθουν στο αρχικό σχήμα, έχοντας πάρει ανάσες κόντρα στην Genk.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Craig Pawson.

Στατιστικά στοιχεία:

  • Αήττητη για δέκα σερί αγώνες κόντρα στη West Ham, είναι η Liverpool.
  • Οι Reds έχουν πετύχει 31 νίκες κόντρα στους Hammers.
  • Η ομάδα του David Moyes έχει συγκεντρώσει 61 βαθμός εντός του 2021.
  • Έξι νίκες έχει ο Klopp κόντρα στον Moyes.
  • Στους 25 αγώνες το αήττητο σερί της Liverpool.
  • Τα περισσότερα τέρματα (29) έχουν σημειώσει οι Reds στη φετινή Premier League.
  • Τις 300 συμμετοχές θα φτάσει ο Jordan Henderson.
  • Συμμετοχή σε 9 φετινά γκολ έχει ο Michail Antonio.
Οι Reds φιλοξενούνται στην έδρα της West Ham την Κυριακή.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com